skip to Main Content

Onze diensten

Teakdek

Mooi, sterk, duurzaam en praktisch

Mooi, sterk, duurzaam en praktisch. Een teakhouten dek heeft veel voordelen. Elk scheepsdek is natuurlijk anders, waardoor alles perfect op maat gemaakt moet worden. Het leggen van een nieuw teakdek is dus een klus waar kennis en vakmanschap voor nodig is. Wij zorgen dat dit secuur en professioneel gebeurt. En geheel naar uw wensen natuurlijk!

Wij zijn er ook voor het onderhouden, repareren, opknappen en vervangen van bestaande teakdekken. Denk aan controle op beschadigingen, opschuren en herstellen van kitnaden.

Kunststof dek

Op zoek naar een alternatief voor teakhout?

Kies voor kunststof! Een kunststof teakdek oogt als echt teak, maar is voordeliger en onderhoudsvriendelijker. Het materiaal is geluiddempend, isolerend en makkelijk schoon te houden. Ook is het bestand tegen uv-licht, zout water en weersinvloeden, waardoor de kleur lang mooi blijft. Ook het plaatsen van een kunststof dek is precisiewerk waar wij in zijn gespecialiseerd. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Refit boot

Is uw jacht toe aan een opknapbeurt?

Wij zorgen voor een (complete) refit. Van een kleine aanpassing aan het interieur tot volledige make-over: alles is mogelijk. We denken graag met u mee!

Antifouling

Laat uw boot goed onderhouden

Antifouling is een speciale verf die ervoor zorgt dat algen en schelpen zich niet kunnen hechten aan de onderzijde van een boot. Zonder deze beschermlaag kan de jacht snelheid verliezen, meer brandstof verbruiken en soms zelfs ernstig worden aangetast. Het aanbrengen (of verwijderen) van antifouling is een lastige en vooral tijdrovende klus, die we graag voor u uit handen nemen.

Boot casco afbouwen

Van casco tot vaarklaar

Wij kunnen uw casco volledig afbouwen. Uiteraard helemaal op maat en naar uw wensen.

Dekkisten

Stevige houten dekkisten op maat

Wilt u een stevige houten dekkist die past bij de uitstraling van uw jacht? Wij maken er een voor u op maat!

Meubels op maat

Wij ontwerpen én maken exclusieve meubelstukken

Als ervaren meubelmakers kunnen we ook een exclusief meubelstuk ontwerpen én maken. Een houten tafel, bar, badkamermeubel of complete inbouwkast? Stoer of strak? Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een uniek stukje vakwerk.

Nieuwsgierig
naar de mogelijkheden?

Wandel gerust even binnen voor een praatje. De deur staat open en de koffie klaar!
Of neem contact met ons op.